دوشنبه 16 شهريور 1405
تاریخ : دوشنبه 16 شهريور 1405
کد 9536

مشکلات تسهیلات ۴۰ مددجوی کمیته امداد ملارد در بانک رفاه بررسی شد

جلسه بررسی موانع پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۰ مددجوی کمیته امداد ملارد، با تأکید بر تسهیل روند ضمانت و رفع مشکلات بانکی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، جلسه بررسی و رفع مشکلات تسهیلات معرفی‌شدگان کمیته امداد امام خمینی(ره) به بانک، به ریاست آقامعلی سلطانی، معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری ملارد و با حضور رئیس کمیته امداد شهرستان و مدیران بانک رفاه برگزار شد.
در این جلسه، روند پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن به مددجویان کمیته امداد مورد بررسی قرار گرفت و مهم‌ترین موانع و مشکلات موجود در مسیر دریافت تسهیلات مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
آقامعلی سلطانی در این نشست با تاکید بر ضرورت حمایت از مددجویان دستگاه‌های حمایتی، خواستار همکاری و همراهی بیشتر بانک‌ها در فرآیند پرداخت تسهیلات شد و گفت: بانک‌ها در زمینه دریافت تضمین از مردم، به‌ویژه مددجویان دستگاه‌های حمایتی، انعطاف بیشتری به خرج دهند تا این افراد با کمترین مانع بتوانند از تسهیلات حمایتی بهره‌مند شوند.
بر اساس اعلام پور هاشمی، رئیس کمیته امداد ملارد ، ۴۰ نفر از مددجویان کمیته امداد شهرستان ملارد در انتظار دریافت تسهیلات ودیعه مسکن از بانک رفاه هستند.
در پایان این نشست مقرر شد با همکاری بانک رفاه و کمیته امداد، مشکلات این افراد در کوتاه‌ترین زمان ممکن برطرف شده و نتیجه اقدامات انجام‌شده برای پیگیری و اطلاع، به فرمانداری ملارد منعکس شود.
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 16 شهريور 1405
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 4
Aa