شنبه 1 آذر 1404
تاریخ : يکشنبه 6 خرداد 1403
کد 8575

جشنواره مد و لباس ایرانی اسلامی در شهرستان ملارد برگزار می شود

اولین جشنواره مد و لباس ایرانی اسلامی، ۱۹ خرداد ماه در شهرستان ملارد برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، اولین جشنواره مد و لباس ایرانی اسلامی با هدف سازماندهی و شبکه سازی طراحان و تولیدکنندگان لباس ایرانی اسلامی و ترویج زیست عفیفانه ۱۹ خرداد همزمان با اول ذیحجه و سالروز ازدواج حضرت امیرالمومنین و صدیقه طاهره سلام الله علیها در شهرستان ملارد برگزار می شود.
براساس این گزارش، جشنواره در ۳سطح دانش آموزی، صنف طراحان وخیاطان برگزار و  از نفرات برگزیده تجلیل خواهد شد.
شایان ذکر است، این جشنواره با همکاری بسیج جامعه زنان، دفتر امور بانوان فرمانداری، ادارات صمت، آموزش و پرورش، تبلیغات اسلامی و مرکز آموزش فنی و حرفه ای، اتاق اصناف و اتحادیه پوشاک برگزار خواهد شد.
در همین راستا جلسه ای به ریاست سهیل غلامی سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری برگزار و پس از بحث و تبادل نظر پیرامون کم و کیف برگزاری جشنواره وظایف هر یک از دستگاه ها تعیین و ابلاغ شد.
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 6 خرداد 1403
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 4
Aa