فرماندار ملارد در نشست با جمعی از احزاب دارای مجوز این شهرستان، احزاب را عامل تقویت سرمایه اجتماعی دانست و بر ضرورت همدلی برای حل مشکلات کشور تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، سید اصغر تقوی فرماندار ملارد در نشست امروز با جمعی از احزاب دارای مجوز شهرستان، با اشاره به نقش و جایگاه احزاب در فرآیندهای انتخاباتی، احزاب را پیشران توسعه سیاسی و تقویتکننده سرمایه اجتماعی عنوان کرد.
وی با اشاره به شرایط کنونی کشور، اتحاد و همدلی ملی را ضروری دانست و گفت: حل مشکلات کشور نیازمند هماهنگی و همکاری همه جریانهاست و بهترین مسیر برای تحقق این وفاق، گردهم آمدن احزاب و تعامل سازنده آنها در چارچوب قانون است.
فرماندار ملارد همچنین با تاکید بر ضرورت ایجاد شرایط مناسب برای فعالیت تشکلهای سیاسی، از انتخاب مکان مناسب برای استقرار خانه احزاب خبر داد و افزود: با همکاری و مساعدت شهرداری، فضای مناسبی برای فعالیت و جلسات احزاب در نظر گرفته شده تا زمینه تحرک بیشتر آنان فراهم شود.