دوشنبه 3 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 4 خرداد 1400
کد 5432

عصر شعر ایثار و مقاومت در ملارد

همزمان با فرا رسیدن سالروز فتح خرمشهر روز ملی ایثار، مقاومت و پایداری، "عصر شعر به یاد روزهای ایثار و مقاومت" بصورت مجازی در ملارد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ملارد: عصر شعر  به یاد روزهای ایثار و  مقاومت  به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری انجمن ادبی شهرستان برگزار شد
این برنامه که بمناسبت سالروز آزاد سازی خرمشهر برگزار گردید ابتدا امیر اسماعیل پورروشن در صفحه مجازی ضمن گرامیداشت این روز گفت: سوم خرداد و فتح خرمشهر از این رو برای ما مقدس و گرامی است که آئینه گویایی از تاریخ دفاع مقدس، جهاد آگاهانه و شجاعت مظلومانه این امت است .
در ادامه  شاعران شهرستان با مراجعه به صفحه اینستاگرامی به نشانی Akram.golbanبه قرائت اشعار حماسی در خصوص آزاد سازی خرمشهر خود پرداختند.
 
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 4 خرداد 1400
  • توسط فرهنگ و ارشاد اسلامی فرمانداری ملارد استانداری ملارد
  • تعداد بازدید 18
Aa