کلاسهای آموزشی فرزند پروری با هدف افزایش آگاهی والدین دانش آموزان در روستاهای شهرستان ملارد با همکاری مرکز مشاره النا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بهزیستی شهرستان ملارد، داود خادم رئیس این اداره ضمن تاکید بر اهمیت آگاهسازی خانواده ها گفت: با توجه به واکسیناسیون حداکثری افراد امکان برقراری کلاسهای آموزشی با تعداد بسیار محدود میسر گردیده است.
وی با بیان اینکه دوره های مختلف مهارت های زندگی در حال برنامه ریزی است گفت: با همکاری و پیگیری معاونت پیشگیری و حوزه های تخصصی ، تعدادی دوره آموزشی در زمینه فرزند پروری ، زوجین، مسائل اجتماعی و ... برنامه ریزی شده که به مرور و با حمایت ارگانهایی چون آموزش پرورش اجرایی میشود.
خادم در ادامه افزود : در همین راستا و با توجه به اهمیت آگاهسازی فرزندان اولین دوره آموزشی در مدارس سطح روستاهای شهرستان با حضور والدین فرزندان و کارشناس مشاوره برگزار گردید که مواردی چون : حل روابط فرزندان با والدین، بحران های بلوغ و .... مطرح شد.