مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملارد از آمادگی کامل حوزه های برگزاری کنکور سراسری و حضور 4 هزار و 800 داوطلب در این رقابت در شهرستان ملارد خبر داد.
به گزارش دفتر اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان ملارد، 4 هزار و 800 داوطلب در کنکور 1400 در شهرستان ملارد شرکت خواهند کرد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملارد در تشریح این خبر ضمن اعلام آمادگی کامل حوزه های برگزاری کنکور در این شهرستان، اذعان داشت: امسال تعداد حوزه های اجرا تقریبا دو برابر شده و 33 حوزه نوبت در چهار روز اقدام به برگزاری کنکور سراسری خواهند نمود.
طیب رضایی فر اولویت اصلی را حفظ سلامت داوطلبان دانست و گفت: به منظور رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و الویت قرار دادن سلامت داوطلبان، فاصله هر صندلی از هر طرف 2 متر در نظر گرفته شده است و حوزه ها پس از هر آزمون ضدعفونی می شوند.
این مقام مسئول به مصوبات شورای آموزش و پرورش این هفته شهرستان ملارد اشاره کرد و افزود: تامین برق حوزه های اجرا در طول آزمون، استقرار نیروهای انتظامی، آموبولانس و پزشک در این حوزه ها و همکاری شهرداری ها به منظور پشتیبانی از برگزاری کنکور سراسری از مصوبات جلسه شورای آموزش و پرورش این هفته شهرستان ملارد بود.
لازم به ذکر است کنکور سراسری امسال از روز چهارشنبه 9 تیرماه و هم زمان با سراسر کشور به مدت 4 روز در 5 رشته برگزار می گردد.